Pilvilinna

Taustatietoa

Pilvilinnan triumviraatti on kolmen herrasmiehen pitämä roolipelileikki, joka kokoontuu Pilvilinnan linnanrauniossa Kaksmäen ja Harukkalan pitäjien välimaastossa. Tämä sivusto tarjoaa kokoelman triumviraatin kommelluksista ja koherenteista kommervinkkeleistä kolmikon lähettämien kirjeiden muodossa. Triumviraatti osallistuu myös aktiivisesti paikkakuntansa paikallislehden, Pilvilinnan Sanomien, toimitukseen, ja kyseisen lehden numeroita on myös mahdollista imuroida tältä sivustolta. Seuraavaksi lyhyet esittelyt Pilvilinnan triumviraatin jäsenistöstä Ultima VI:n kuvakavalkadin saattelemana.

Sir Ruthchyild

[Sir Ruthchyild]

SR häärii Pilvilinnan triumviraatin pääpäärinä, alullepanijana ja aktiivisimpana jäsenenä. Ruisleivän mutustaja, kokkelipiimään kyllästynyt, elämältä enemmän halajava taiteilijantapainen. Viktoriaanisesta kulttuurista kiinnostunut vastarannan kiiski, solidaarisuutta ja mannermaisuutta arvostava kulttuuriotus.

Sir Wixtbether

[Sir Wixtbether]

SW on vienyt Pilvilinnan triumviraatin roolipelileikin pisimmälle: hän kun virkkaa pelkkää brittienglantia. Tai ainakin hän luulee virkkaavansa. Entinen ammattivirkkuri, nykyinen logistiikkapäällikkö, toimittaja ja keskiaikaenglannin asiantuntija-aloittelija. Luonteeltaan itsevarma suupaltti, sanavalmis runoilijasielu.

Sir Feynthorpe

[Sir Feynthorpe]

SF on Pilvilinnan triumviraatin jäsenistä sekä tuorein että salaperäisin. Rauhallisesta, jopa oraakkelimaisesta luonteestaan huolimatta SF tituleeraa itseään aggressori-agitaattoriksi. Hiljaisen miehen kirjoitelmista leiskuu katkeruuden ja kaipuun liekki. Mikä lie hänen perimmäisin tavoitteensa?